Wie zijn Alie en Carla - Bijzonder Baby en Kids Wolvega

Wie zijn Alie en Carla

Hoi!!

Wij zijn Carla en Alie. In 2010 zijn we vol passie begonnen aan een supermooie uitdaging: onze winkel Bijzonder baby&kids in Wolvega.
Nu na bijna 7 jaar zijn we trots en nog steeds superwijs op onze winkel.

We werken met z'n vieren in de winkel. Sandra, onze reddende engel is op maandagmiddag bijna altijd in de winkel. Al 6 jaar is ze lid van ons clubje en we zijn superblij dat Sandra met ons, het vaste gezicht van de winkel is.

Hoe het allemaal begon:
In 2009 belde Alie haar toen nog 'zwangere' vriendin Carla op. Ze vroeg toen of Carla met haar een winkel wilde beginnen. Alie werkte op dat moment in een ziekenhuis en kon haar draai steeds niet vinden. Carla wist dat haar contract bij haar huidige werkgever niet verlengd zou worden en was ook zoekende in hetgeen ze eigenlijk wilde.

Na een paar sparringsavonden en jaar van voorbereiden zijn we losgegaan. Met ups en downs, blunders en fouten, leren we nog steeds veel van elkaar.

Ons streven is en blijft dat onze winkel een plekje is waar iedereen zicht thuis voelt. Waar iedereen graag wil komen. De pasgeboren baby's worden hier geshowd, zware en mooie bevallingsverhalen en kraamtijd worden hier verteld. De oma die haar dochter moeder ziet worden en vol emotie het eerste babypakje mag kopen.
Maar ook het trotse gevoel van je kind wat afzwemt of het loslaten van een kind wat bijna naar het voortgezet onderwijs gaat en al bijna pubert... Mooie fijne verhalen!

* * *

En hoe lang we elkaar al kennen? Al meer dan 20 jaar -> zie foto rechtsonder :)