Wie is Marianne - Bijzonder Baby en Kids Wolvega

Wie is Marianne

Over ons

Hoi! Ik ben Marianne en op 1 april 2020 (geen grapje…) is mijn droom in vervulling gegaan: het hebben van mijn eigen baby- en kinderkledingwinkel!

Na jaren als manager bij een schoenenketen te hebben gewerkt, kwam dit op mijn pad en wist ik meteen heel zeker: ja! Dit is wat ik wil. Dit is zelfs wat ik altijd gewild heb! Helemaal nu ik samen met mijn man Jolle drie prachtige meiden heb. Moeder worden heeft mijn droom alleen maar verder versterkt.

Dus op het moment dat ik de oproep van de vorige eigenaressen, Alie en Carla, op Facebook zag, aarzelde ik geen moment en ben ik in dit avontuur gedoken. Een aantal gesprekken later kon ik mijn handtekening zetten en werd ik definitief de nieuwe eigenaresse van de winkel.

Samen met Sandra, die al langere tijd bij Bijzonder baby&kids werkt, hou ik de winkel draaiende. We hebben er allebei heel veel zin in om jullie en jullie kinderen blij te maken met mooie kleding en gezellige hebbedingetjes en om jullie vragen te beantwoorden.

Want wat ik zo leuk vond van Alie en Carla, was dat ze vonden dat de winkel een plek moet zijn waar je je thuis voelt. Dat gevoel deel ik. Ik hoop dan ook jullie pasgeboren baby’s te bewonderen, jullie bevallingsverhalen te horen of zien hoe jullie zoon of dochter de eerste stapjes zet. In de winkel is plaats voor een praatje, om vragen te stellen of om inspiratie op te doen. Dus vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms en tantes… Ik hoop jullie allemaal in de winkel te zien en jullie verhalen te horen!

Liefs Marianne