Onze winkel in Wolvega - Bijzonder Baby en Kids Wolvega

Onze winkel in Wolvega

Bijzonder Baby & Kids is hét adres voor kinderen die willen stralen in hun kleding. Wij zijn er voor de allerkleinste vanaf maat 44 tot en met de grote jongens en meiden in maat 176. De collectie bestaat uit diverse merken, waardoor we een uitgebreid en gevarieerd aanbod hebben.Naast kleding kun je bij ons ook slagen voor leuke accessoires en de mooiste kraamcadeaus. Tijdens het winkelen kunnen kinderen lekker spelen, dat maakt shoppen echt Bijzonder. De winkel wordt met veel plezier gerund door Marianne en haar enthousiaste team. Tijd en aandacht voor iedere klant is onze hoogste prioriteit.

Wij hopen jullie pasgeboren baby’s te bewonderen, jullie bevallingsverhalen te horen, te zien hoe jullie zoon of dochter de eerste stapjes zet en samen met de tieners een outfit uitzoeken waar zij zich goed in voelen. In de winkel is plaats voor een praatje, om vragen te stellen of om inspiratie op te doen. Dus vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms en tantes… Wij hopen jullie allemaal in de winkel te zien en jullie verhalen te horen!


Service en klantgerichtheid

We staan in de winkel én online altijd voor je klaar. Een paar voorbeelden van hoe we dat doen:

  • Kom je ergens niet helemaal uit en wil je graag advies over een bepaald product? Wij zijn er voor je.
  • Ben je op zoek naar een leuk cadeautje of wil je graag een persoonlijke kraammand samen laten stellen? Vraag gerust, dit vinden wij alleen maar leuk!
  • Alle bestellingen en cadeautjes pakken we zo leuk mogelijk in, met veel zorg en liefde. Het is haast zonde om uit te pakken!
  • Woon je niet in Wolvega? We sturen het pakketje gerust naar je toe!
  • De kinderen kunnen tijdens het winkelen lekker spelen.

En weet je, dit is niet omdat het moet, maar omdat wij dit graag willen. We genieten hier oprecht van en vinden het heerlijk werken!

Wees welkom!

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel Bijzonder baby & kids! We zijn gevestigd in het centrum van Wolvega met genoeg (gratis) parkeergelegenheid om de hoek.

Wolvega ligt in de gemeente Weststellingwerf, dat is nog net in Friesland, op de grens van Overijssel, Drenthe en Flevoland, zo'n 10 kilometer ten zuiden van Heerenveen.