Onze winkel in Wolvega - Bijzonder Baby en Kids Wolvega

Onze winkel in Wolvega

Bijzonder baby & kids is in de zomer van 2010 opgericht door Carla en Alie. Zij hadden destijds de droom om naast een leuke baby- en kinderwinkel ook een plek te bieden waar mensen zich meteen thuis voelen. Voor de allerkleinsten, maar ook voor opa’s en oma’s!

In april 2020 heb ik, Marianne, het stokje overgenomen en zet ik de droom van de winkel voort. Nog altijd kunnen mensen in de winkel terecht voor leuke kleren voor baby’s en kinderen (tot maat 164), maar ook cadeautjes, kraammanden, kinderkameraccessoires, speelgoed, boekjes en nuttige verzorgingsproducten.

Naast alle leuke producten vind ik het belangrijk om met veel liefde iedereen te woord te staan. Want ook dat is Bijzonder: een plek om even met elkaar te kletsen, een grapje te maken, meedenken over een cadeautje of samen een kopje koffie drinken. Bijzonder baby & kids is meer dan alleen maar een winkel!

Service en klantgerichtheid

We staan in de winkel én online altijd voor je klaar. Een paar voorbeelden van hoe we dat doen:

  • Kom je ergens niet helemaal uit en wil je graag advies over een bepaald product? Wij zijn er voor je!
  • In de winkel helpen we de kinderen indien nodig met passen. Vinden ze dit nog erg spannend, neem het gerust even op zicht mee naar huis. Geen probleem!
  • Ben je op zoek naar een leuk cadeautje of wil je graag een persoonlijke kraammand samen laten stellen? Vraag gerust, dit vinden wij alleen maar leuk!
  • Alle bestellingen en cadeautjes pakken we zo leuk mogelijk in, met veel zorg en liefde. Het is haast zonde om uit te pakken!
  • Woon je niet in Wolvega? We sturen het pakketje gerust naar je toe!
  • De kinderen kunnen tijdens het winkelen lekker spelen met de wheelybug of met de voetbaltafel.

En weet je, dit is niet omdat het moet, maar omdat wij dit graag willen. We genieten hier oprecht van en vinden het heerlijk werken!

Uitgebreid assortiment

Zoals gezegd hebben we de allerkleinste maten tot en met maatje 164. Jongens en meiden kunnen daardoor bij Bijzonder baby & kids hun complete outfit vinden. Jeans, jurkjes, tops, jassen, schoenen, sjaals, badmode en zelfs sokken; we hebben het allemaal.

Voor baby’s hebben we daarnaast ruime keuze in kleding, speelgoed, knuffels en accessoires.

Wees welkom!

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel Bijzonder baby & kids! We zijn gevestigd in het centrum van Wolvega met genoeg (gratis) parkeergelegenheid om de hoek.

Wolvega ligt in de gemeente Weststellingwerf, dat is nog net in Friesland, op de grens van Overijssel, Drenthe en Flevoland, zo'n 10 kilometer ten zuiden van Heerenveen.