Sinttip - Bijzonder Baby en Kids Wolvega

Nog even en het is alweer zo ver: Sinterklaas!

Heb jij ook Sinterklaasstress? Ik ben altijd een beetje van het laatste moment… dit jaar ga ik het veranderen: Beloofd!

“Wat gaan jullie geven aan jullie kids en/of kleinkinderen?” Speelgoed?? De kasten (lees: woonkamer) staan er al zo vol mee…. Wat is het elk jaar toch weer lastig! Ik breek m’n hoofd er nu al over. De Intertoys boekjes zijn in drievoud in huis, de folders van het Kruidvat met voordelige lego en ander speelgoed heb ik ook al doorgespit, maar tot dusver word ik er nog niet veel wijzer van!

Natuurlijk biedt onze winkel ook veel leuke spullen, maar wat is nu echt leuk cadeau te geven? Hieronder tips misschien alle hulpsinterklazen op goede ideeën kan brengen...
Naast speelgoed willen wij ook graag wat nuttige zaken geven. Dat brengt mij tot de meest nuttige maar ook zo mooie cadeaus: Het ondergoed en pyjama’s!

Ondergoed en Pyjama's

Bijzonder heeft pyjama’s van Feetje, Claesens en Sanetta. Voor de baby’s en peuters zijn er de overheerlijke wafelpyjama’s van Feetje. Goede kwaliteit en heerlijk draagcomfort.

De prachtige pyjamasets van Claesens zijn een lust voor het oog. De Glow-in-de-dark pyjama en ondergoedset zijn de toppers dit seizoen, hoewel ook de pyjama én ondergoedgoedset met de ijsbeer echt tof is.

Sanetta is nieuw bij ons

en wanneer je op zoek bent naar de beste kwaliteit, het zachtste materiaal en zelfs (meestal) droogtrommelproof, dan is Sanetta helemaal jouw merk. Je moet het eigenlijk voelen en dan weet je het echt zeker: Sanetta is het helemaal! Pyjama’s, mooi en lief meisjes ondergoed voor de kleine meisjes, maar ook stoer en met mooie print voor de grotere meiden: zelfs het eerst bh’tje heeft Sanetta voor je dochter. De stoere boxers voor de boys, het is echt helemaal top!

Wij hebben van het mooie regenlaarsmerk Bergstein nieuw dit seizoen de sloffen, ze zijn 29,95; in veel kleuren verkrijgbaar en heel belangrijk: ze hebben een goede pasvorm en zijn heerlijk warm en van wol gemaakt! Heerijk warm! Ze staan nog niet op de webshop, maar zijn in de winkel wel al verkrijgbaar

Wat ook altijd een leuk sinterklaascadeau is zijn badjassen, heerlijk om ’s avonds na het bad nog even in de pyjama mee op de bank te zitten. Ik hou ervan! Name it heeft dit jaar badjasjes voor de kids van af maat 80 t/m maat 104, zeker het kijken waard!

wanneer Sinterklaas op de educatieve tour gaat, zijn er ook fijne voorleesboeken, of zelfleesboeken. Zelf vind ik de zoekboeken ook altijd een topper. In de winkel hebben we nu ook mooie boeken over het menselijk lichaam - het is zo mooi om te zien hoe interessant een kind dit allemaal vindt.

Vanaf een jaar of 7 is een horloge ook een mooi en educatief cadeau. Belangrijk is om deze niet te groot te kopen, want dan zit het gewoon niet lekker onder de jas. Wij hebben veel verschillende kleurtjes in de winkel