NOP - Bijzonder Baby en Kids Wolvega

NOP

Kinderen

moeten onbezorgd naar school kunnen gaan en lekker kunnen buitenspelen.

NOP

het nieuwe kledingmerk van Noppies kinderkleding, speciaal voor basisschoolkinderen bestaat uit trendy items gemaakt van zachte materialen, extra gemakken en handige details. Zo zijn de kinderbroeken voorzien van handige schuifknopen. En ondanks de zachte comfortabele materialen die in de designs worden gebruikt zijn de items sterk genoeg om lekker in te spelen.

Ontdek

de Noppies kinderkleding collectie bij Bijzonder baby&kids in de winkel in Wolvega of online en laat je hart sneller kloppen van al deze leuke en trendy kinderkleding. Wij snappen dat het als moeder soms best lastig kiezen is :) Bij jongens geldt vooral het motto “ als het maar lekker zit”. Door een bewuste keuze van stoffen en fijne fits heb je snel een nieuwe favoriet voor jouw stoere man. Ennnn... voor onze kleine fashionista’s die heel goed weten wat ze willen, heeft NOP ook een uitgebreide keuze. Door de fijne materialen, details kun je ook online de mooiste musthaves vinden voor jouw kleine meisje.

Wanneer er een maatje ontbreekt: bel, mail of app ons. We regelen het direct voor je. Dat is geen probleem, we doen dat graag voor je.