Alecto - Bijzonder Baby en Kids Wolvega

Als het om je kindje gaat, wil je alleen het allerbeste - Dus Alecto!
Logisch, jouw kindje is het meest kostbare dat je hebt. Alecto heeft ruim 40 jaar ervaring in babyfoons, dus dat snappen wij, bij Bijzonder baby&kids maar al te goed.

Bijzonder baby&kids heeft een vijftal babyfoons speciaal voor jullie geselecteerd: Allemaal zijn ze gemakkelijk in gebruik, betrouwbaar en voldoen aan alle strenge veiligheidseisen. Als het om de zorg voor jouw kindje gaat, kun je namelijk geen enkel risico nemen:

Nummer 1- DBX-30
Is een super eenvoudig niet al te uitgebreide babyfoon. Hij doet wat hij moet doen en dat is laten horen of de baby huilt of niet. Makkelijk in gebruik en bijvoorbeeld heel geschikt bij opa en oma

Nummer 2- DBX-92
Met een bereik tot 3km en met de automatische instellende 304 kanalen is er altijd een storingsvrije verbinding in jouw woning. Gerust en snel op visite of het (oudste) kind even van school halen, dat kan met deze babyfoon.

Nummer 3- DBX88
Volgens vele ouders de beste babyfoon. Vele handige extra mogelijkheden zoals terugspreekfunctie en muziekjes. Deze is ook nog eens uitgevoerd in een mooie grijze look!

Nummer4- DVM75-beeld-babyfoon
Wil je een babyfoon met camera maar niet de duurste? Dan is dit je keuze. Goed zicht, ook in het donker en alle mogelijkheden die een luxe babyfoon ook heeft. En ook nog eens 6cm schermgrootte!

Nummer5-DVM200-beeld-babyfoon
Met een scherm van bijna 11cm, bewegend beeld en daarbij nog thermometer, terugspreekmogelijkheid, 100% storingsvrij omdat deze digitaal werkt is dit echt een hele uitgebreide babyfoon!