Onze winkel in Wolvega - Bijzonder Baby en Kids Wolvega

Onze winkel in Wolvega

7 jaar!

In de zomer van 2010 zijn Alie en Carla Bijzonder baby & kids gestart. Al vanaf de prille voorbereidingen is de droom van de beide meiden in de hoofdzaak niet alléén een leuke baby- en kinderwinkel te willen zijn. Het plan is om een meer dan gezellige winkel te beginnen waar iedereen zich thuis voelt en waar zo nu en dan een gezellige dag met een leuke activiteit georganiseerd zal gaan worden. Ook is het vanaf het begin duidelijk dat het niet alleen een kledingwinkel zal zijn. Juist de leuke vernieuwende kado's, nuttige verzorgingsproducten, grappige boeken, maken de winkel net iets meer. Service, klantgerichtheid en behulpzaamheid zullen hoog in het vaandel staan.

Service en Klantgerichtheid

Nu meer dan 7 jaar later behouden we deze waarden nog meer dan we eerst voor ogen hadden. Onze droom is uitgekomen. We werken nog steeds met veel plezier en liefde in onze winkel. Het adviseren, helpen passen met de kids, het zo leuk mogelijk inpakken van kado's - het is echt super om te mogen doen!

Met onze ervaring nu, willen we graag ontzorgen! We denken in oplossingen.

  • We helpen met het passen van kleren van de kinderen,
  • Vinden de kinderen het nog spannend of willen ze echt niet of hebben jullie even weinig tijd? Neem het gewoon mee op zicht naar huis - Geen probleem!
  • Is iets niet in je maat of kleur aanwezig? Wij regelen het voor je.
  • Woon je niet in Wolvega? We sturen het (kosteloos) naar je toe.
  • Heb je een klacht, is iets kapot gegaan, voldoet het niet aan je wens? Wij komen je tegemoet.

We zorgen voor je, het komt altijd goed :)

En weet je, dit is niet omdat het moet, maar omdat wij dit graag willen. We genieten hier oprecht van en vinden het heerlijk werken. * Meehelpen kado'tjes uitzoeken voor een kraammand - een daarna inpakken. * Een kindje wat eigenlijk niet wil passen toch er toe krijgen dat hij/zij het wel wil en nog leuk vindt ook! * Meehelpen uitzoeken voor een geschikte jas die eigenlijk ook nog de hele seizoen moet passen. Heerlijk!

Wat wel veranderd is

Wat begon als een winkel voor de allerkleinsten, is in de afgelopen toch wel 7 jaar uitgegroeid tot een winkel waar ook de grote kids prima kunnen slagen. Bijzonder is hét adres voor jonge ouders, maar ook zeer zeker voor hippe grotere kinderen: wel tot maat 164!

Eigentijdse jongens en meisjes zullen hier ook hun complete outfit vinden. Van het liefste jurkje tot stoere modieuze jeans; van jassen tot ondergoed, badmode en zelfs sokken. Het ruime assortiment Bergstein laarzen en tassen van ZebraTrends maken het assortiment voor de kids helemaal af.

Voor baby's is er ook een ruime keuze in kleding, speelgoed, knuffels, accessoires voor de babykamer. Ook verkopen we borstkolven. We kunnen hier je ook goed bij adviseren welke kolf je het beste kan aanschaffen.

BoBo en de voetbaltafel

Tijdens het winkelen kunnen de kids zich vermaken met televisiekijken of lekker spelen met de wheelybug. De stoere boys en girls kunnen een spel spelen op de voetbaltafel. En er staat altijd wel wat lekkers voor ze klaar!

Je bent van harte welkom in onze winkel Bijzonder baby&kids! De (stenen) winkel en webshop is gevestigd in het centrum van Wolvega.
Wolvega ligt in de gemeente Weststellingwerf, dat is nog net in Friesland, op de grens van Overijssel, Drenthe en Flevoland, zo'n 10 kilometer ten zuiden van Heerenveen