Verhuur Borstkolf - Bijzonder Baby en Kids Wolvega

Verhuur Symphony Borstkolf

Symphony Plus - het juiste programma voor jou

Gefeliciteerd, je bent moeder geworden en hebt besloten je kindje borstvoeding te gaan geven. Wanneer jij en je kindje wat hulp nodig hebben om je borstvoeding goed op gang te brengen, gebruik je een Symphony professionele borstkolf met de nieuwste Symphony PLUS technologie.

Symphony PLUS - de nieuwe kolfstandaard

Het Symphony PLUS programma bestaat uit twee verschillende kolfprogramma's. Het INITIATE kolfprogramma ondersteunt moeders die afhankelijk zijn van een borstkolf om de melkproductie met succes op te starten. Het MAINTAIN-programma is bedoeld om de melkproductie, nadat de deze op gang is gekomen, verder op te bouwen en in stand te houden.

KORTOM: Medela heeft een nieuwe technologie uitgevonden - wanneer de borstvoeding nog niet op gang is gekomen is er een programma waardoor de kans van slagen van borstvoeding geven groter is geworden. De moeite waard dus!

Wanneer de borstvoeding niet snel genoeg opgang komt of wanneer het allemaal iets anders loopt dan dat je graag gewild had, kan het heel handig zijn om een borstkolf te huren. De Symphony van Medela is hiervoor het meest geschikt.

Samen met je kraamverzorgster maak je vaak deze keuze.

Wij verhuren de Symhony borstkolf van Medela. Je kan hiervoor tijdens de openingstijden voor naar de winkel bellen (0561-618761) of Alie en Carla mailen: bijzonder-wolvega@live.nl, ook in het weekend bieden wij dit aan.

De Symphony borstkolf van Medela is van ziekenhuiskwaliteit. Je zult op kraam- en kinderafdelingen van bijna alle ziekenhuizen in Nederland alleen deze kolf vinden. Hij is ontworpen om te voldoen aan de persoonlijke behoeften voor verschillende moeders tijdens en na de kraamtijd te gebruiken.

.

De Symphony borstkolf huur je voor € 2,50 per dag.
Om deze kolf te gebruiken heb je de dubbele afkolfset nodig (€37,50),
deze hebben wij altijd op voorraad